Register

[row]

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar.18-22 juli, 2022

   Tijdens dit tweetalige bootcamp, gegeven in een combinatie van Nederlands en Engels, maken kinderen een virtuele rondreis rond de wereld, waarbij ze robots uitvinden voor verschillende geografische locaties, culturen en beroemde plaatsen. Gegeven door een professionele docent die Nederlands als moedertaal heeft. Meisjes en jongens welkom. Geen eerdere ervaring nodig. Gesubsidieerde plekken beschikbaar voor kinderen met een Stadspas. 
REGISTER

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar.25-29 juli 2022

  Tijdens dit tweetalige bootcamp, gegeven in een combinatie van Nederlands en Engels, zullen kinderen hun artistieke expressie kanaliseren door robotkunst te maken: beeldhouwen, muziek, tekenen, dans en meer. Gegeven door een professionele docent die Nederlands als moedertaal heeft. Meisjes en jongens welkom. Geen eerdere ervaring nodig. Gesubsidieerde plekken beschikbaar voor kinderen met een Stadspas.
REGISTER

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar1-5 Augustus, 2022

  Tijdens deze zomervakantie bootcamp, zullen kinderen robots ontwerpen en coderen gebaseerd op populaire kinderboeken en Blockbuster films zoals ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’, “Dummie de Mummie”, “Harry Potter” and “Home Alone”. Gegeven door een professionele docent met Nederlands als moedertaal. Meisjes en jongens welkom. Geen ervaring nodig. Gesubsidieerde plaatsen beschikbaar voor kinderen met een Stadspas.
REGISTER
[row] [/row]

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar8-12 Augustus, 2022

  Tijdens deze zomervakantie bootcamp, zullen kinderen toetreden tot de Division Q Spy Agency en spionage gadgets uitvinden die James Bond en zijn team jaloers zullen maken. Gegeven door een professionele docent met Nederlands als moedertaal. Geen eerdere ervaring nodig. Gesubsidieerde plekken beschikbaar voor kinderen met een Stadspas.
REGISTER

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar15-19 Augustus, 2022

  Tijdens deze zomervakantie bootcamp, zullen kinderen robots ontwerpen en coderen om verschillende spellen te spelen voordat ze hun eigen robot spel ontwikkelen met regels en een scoresysteem. Onderwezen door een professionele docente Nederlands. Meisjes en jongens welkom. Geen ervaring nodig. Gesubsidieerde plaatsen beschikbaar voor kinderen met een Stadspas.
REGISTER

2022 Zomer Bootcamp: 8-12 jaar22-26 Augustus, 2022

  Tijdens deze zomervakantie maken kinderen een virtuele reis rond de wereld, waarbij ze robots uitvinden voor verschillende geografische locaties, culturen en beroemde plaatsen. Gegeven door een professionele docent met Nederlands als moedertaal. Meisjes en jongens welkom. Geen ervaring nodig. Gesubsidieerde plaatsen beschikbaar voor kinderen met een Stadspas.
REGISTER